Post by erveyrastlegka on Mar 16, 2022 4:12:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Nonograms CrossMe ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Nonograms CrossMe IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب برای استقامت نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ Nonograms CrossMe 2022 version ▞▞▞
Discover the famous numbers puzzle - Nonogram! It's also known as Picross, Griddlers and Japanese crosswords. Solve the fun and interesting nonograms with
صدها پازل تکمیل شده همگی با آخرین به روز رسانی حذف شدند.
بازی سرگرم کننده است اما رابط صفحه نمایش لمسی عالی نیست. میتوانید بهطور تصادفی کاشیها را خیلی راحت علامتگذاری کنید یا زمانی که قصد ندارید آنها را با x علامتگذاری کنید.
Idle Summoner : Grand Battle RPG swy
صدها پازل دریافت می کنید. بسیار مهم: دستاوردها را می توان به دستگاه دیگری منتقل کرد!
Nonograms CrossMe Sestavljanke bvwz
به روز رسانی مداوم با پازل های جدید و کاتالوگ عظیمی از پازل های موجود. بسیاری از گزینه های کنترل مختلف. برنامه واقعاً خوب انجام شده است.
من عاشق این بازی هستم اما فقط گوشی را عوض کردم و به من اجازه نمی دهد خریدها را بازیابی کنم. من دیگه نمیخرمش
قبلاً این بازی را دوست داشتم و خیلی پیشرفت کردم، اما بعد از ارتقای تلفن، بازی من از همگامسازی من بازیابی نمیشود، وقتی دوباره نصب کردم، متوجه شدم که آنها اکنون برای هر پازل شارژ میشوند. چه شرم آور...
به چند سطح رایگان!
وقتی اولین مجموعه پازل را پشت سر گذاشتید، بازی یک مدل پرداختی به خود می گیرد. بازی بدی نیست فقط بی صداقته
درست زمانی که در نهایت متوجه میشوید که چگونه با پازلها کار کنید، آنها آن را درست میکنند تا دیگر به پازل رایگان دسترسی نداشته باشید. من قصد ندارم 4.95 دلار برای یک برنامه "رایگان" بپردازم.
یک بازی سرگرم کننده است، اما وقتی نیمه تمام را پشت سر می گذارید، 5 دلار از شما شارژ می کنند. چالش برانگیز و سرگرم کننده اما اگر می دانستم شروع نمی کردم.
Discover the famous cross numbers puzzle - Nonogram! It's also known as Picross, Griddlers and Japanese crosswords. Solve the fun and interesting nonograms
nunbers در خارج هیچ رویدادی متناسب با نقاشی نیست! فقط سعی کنید قلب را انجام دهید. ردیف اول باید فقط یک قلب داشته باشد اما سیم نمی کشد، بنابراین من 2 مربع سیاه را به جای آن قرار دادم و کار می کند بنابراین درست کنید که pls
من به طور تصادفی در حالی که سعی می کردم مدتی را بکشم به این بازی برخورد کردم و واقعاً آن را دوست داشتم. اما پس از آن چند سطح رایگان را پشت سر گذاشتم و متوجه شدم که برای نسخه کامل 5 دلار هزینه دارد. به نظر من برای یک بازی پازل ساده خیلی زیاد است.
من سطح 1 را کامل کرده ام اما اکنون به من بگویید که به یک کلید پرمیوم نیاز دارم!!
برای نوع بازی که هست، فکر می کنم یکی از بهترین هاست
ای کاش یک گزینه چک داشتی تا بتوانم بگویم در مسیر درستی هستم یا نه.
Nonograms CrossMe Slagalice zgd
من قبلاً این بازی را نصب کرده بودم و همه پازل های اینجا و روی cross me color رایگان بودند. من می خواهم بدانم چرا الان باید 5 دلار بپردازم.
خنده دار است که این بازی تحت بازی های رایگان است در حالی که شما مجبور نیستید برای بقیه پازل ها از 1.24 گذشته 4.95 بپردازید. بسیار فریبنده من همین الان حدود 2 هفته پیش آن را دانلود کردم، با تشکر حذف نصب نمی شود. فکر می کردم این یک بازی است که می توانم وارد آن شوم.
بازی بسیار سرگرم کننده است اما نباید به عنوان رایگان در لیست قرار گیرد زیرا بعد از 21 مرحله چالش برانگیز و سرگرم کننده باید بقیه را بپردازید. باید در مورد نسخه ی نمایشی بودن صریح باشد. 3 ستاره به دلیل فریبکاری
بازی خوبی است، اما برای نسخه کامل بسیار گران است و هیچ دلیلی وجود ندارد که نیاز به استفاده از این مقدار باتری داشته باشد. من بازی های سه بعدی کامل دارم که باتری کمتری مصرف می کنند.
عاشق این پازل ها خدمات مشتری درجه یک است! با تشکر از توسعه دهندگان
من عاشق این بازی هستم. من چند سالی است که بازی می کنم. سنسورهای لمسی در واقع از نظر دقت بسیار خوب هستند. بازی آرامش بخش و سرگرم کننده است. مشابه سودوکو است، اما اگر پازلی می خواهید که بیش از 4 دقیقه طول بکشد، جایگزین خوبی است. تنها یک چیز وجود داشت که من دوست نداشتم و آن انتقال داده های ذخیره شده به تلفن جدید مانند یک سال پیش یا بیشتر بود. وقتی سعی کردم به روشی که گفته شده منتقل کنم، سیوهای من را در هر دو دستگاه ریست کرد. چیز مهمی نیست، اما وقتی این اتفاق افتاد ناراحت شدم.
تعداد سطوح محدودی دارد که پس از آن باید برای سطوح بیشتر هزینه پرداخت کنید. روی Nexus 7 کار می کند
مه...
تبلیغات طولانی تر از زمانی است که برای انجام برخی بازی ها لازم است،
این برنامه من را خوشحال می کند. نشستن و بازی کردن پازل بسیار آرامبخش است، و آنها به قدری پازلهای جدید اضافه میکنند که وقتی در یکی از سطوح سختتر گیر میکنم، میتوانم به عقب برگردم و در این مدت یک پازل سادهتر برای انجام دادن داشته باشم. این به من در اعصاب، اضطراب، بی خوابی یا صرفاً گذراندن زمان کمک کرده است. عاشقشم.
برای بازی پول پرداخت کنید، مگر اینکه ویدیویی را تماشا کنید، اما باز هم قفل پازل را باز نمی کند.
نوع بازی زیبا و چالش برانگیز picross. آیا میتوانید از تغییراتی در کنترلها و رابط کاربری گرافیکی استفاده کنید تا واضحتر ببینید که چه کار میکنید - شاید یک ذرهبین یا چیزی بالاتر از جایی که اشاره میکنید؟همچنین، ترجیح میدهم تبلیغاتی با گزینه خرید بهجای پرداخت هزینه برای باز کردن قفل بقیه بازی بدون هیچ گزینه دیگری - ترجیح میدهم بازیها را بخرم مگر اینکه با کیفیت باشند، بنابراین حدس میزنم بقیه بازیها را از دست خواهم داد. بازی در غیر این صورت یک بازی کوچک بسیار خوب است.
... اگر می خواهید بین دستگاه ها همگام سازی کنید و به سطوح بالا بروید باید برای نسخه پریمیوم هر دستگاه بپردازید ... یک گاو نقدی برای توسعه دهندگان :-(
این واقعیت که شما باید یک تبلیغ را در هر پازل تماشا کنید یک خاموشی است. در غیر این صورت یک بازی بزرگ و چالش برانگیز است.
فقط 16/500 موجود است. این یک بازی رایگان نیست. تنها 16 پازل برخلاف 20 پازلی که تبلیغ شده است.
برای گرفتن بقیه باید پول بدی؟ نه متشکرم، من دوست دارم پازل های روزانه ام رایگان باشد.
عادت داشتم همیشه این برنامه را بازی کنم. در خرید برنامه آن را خراب می کند.
هیچ فایده ای ندارد که این یک بازی رایگان نامیده شود، زیرا اکنون مجبور هستید به جای اینکه به شما امکان تماشای تبلیغات را برای ادامه بازی بدهید، برای بازی پول پرداخت کنید. لطفا به تبلیغات برگردید!
سرگرم کننده است
بازی فوق العاده سرگرم کننده ساعت های بی شماری را صرف آن کرده اید و دارای ویژگی های همگام سازی عالی است. از کنترلر خوشم نمی آید، باید چندین بار ضربه بزند تا کاشی مورد نظرم را بدست بیاورم، از این رو 4 ستاره. ویرایش: بعد از آپدیت جدید بازی را متوقف کردم. کنترل وجود نداشت.
این یک بازی پازل گاه به گاه خوب است و به خوبی اجرا شده است. اما نسخه رایگان به شما سطوح زیادی نمی دهد و نسخه پرداختی بسیار گران است. اگر قیمتش کمتر باشه ممکنه بخرمش ولی نه با این قیمت.