Post by creadarinatyl on Feb 16, 2022 22:24:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space Pinball: Clic game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space Pinball: Clic game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csalások engedélyezése ▞▞▞
▞▞▞ Space Pinball: Clic game 2022 version ▞▞▞
Nagyon örülök, hogy visszahozták ezt a játékot! Kicsi koromban mindig ezt a játékot játszottam! de szerintem a játéknak egy kicsit simábbnak kell lennie, egy kicsit hibázik a jobb felső sarokban. de még mindig olyan nagyszerű játék, mint volt! köszönöm, hogy visszahoztad! ha van már klzikus minijáték, tegyen többet!
nagyszerű élmény összességében. szeretem a hanghatásokat és a nosztalgikus zenét. a fizika tisztességes nem nagyszerű, de közel áll az eredetihez!
Imádom a játékot, amiben ráz, és könnyű játszani. Visszarepít az időkbe, amikor a flipper nagy dolog volt a játéktermekben, a régebbi gépekkel, amelyekben minden csengő és olyan dolog volt, mint a gördülő pontszámmérők, nem a digitális számok, amelyek most világítanak. régi klzikus flipperek az ötvenes évek végétől, a hatvanas évek elejéig.
GLITCHY... nem tudta túllépni az első 10 másodpercet anélkül, hogy a tábla le ne zárjon... törölve, nem éri meg a súlyosbodást...
Space Pinball: Clic game ארקייד fad
Rengeteg hirdetés, de olcsón megvásárolható reklám nélkül. Ugyanarra a Space Pinballra emlékszem.
hiányzó hangeffektusok, nincs zene? Úgy értem, ha a fejlesztő nem akarja megsérteni a szerzői jogi törvényeket, akkor legalább általános törzszenéket adhatna hozzá 🤷 összességében a játékmenet rendben van, néha az érintőképernyős vezérlők rosszak, vagy lehet egy kis beviteli késés... de tény, hogy csak két golyó van, és a hirdetések megölik az élményt számomra.
Ez a Space Cadet asztal egy nagyon hű remake-je. A hanghatások és a zene kellemes meglepetés volt. Bár a miniatűrök alapján különböző kameraállásokat vártam a beállításokban, ami úgy tűnik, nem létezik. Ezenkívül csak 2 golyó van (hirdetés nélkül), és bárcsak nem ez lenne a helyzet. Hiányoznak a hipertéri hangeffektusok, amelyek itt hiányoznak, mindig is ez volt a kedvencem. Jó, hogy megtartottad a küldetéseket, de hiányzik a képzettségi bónusz.
Csodálatos játék! Akárcsak a klzikus Windows XP. Bárcsak több lehetőség lenne extra flipperekre.
Egyértelműen hibás fizika. Gyenge programozás – a küldetések hirtelen véletlenszerűen visszaállnak.
Összeomlások. Galaxy S9. Indíts el 1 labdát és üsd meg a békalábot 6-szor, és az összeomlik.
Szörnyű. Egy szint, és egyáltalán nem olyan, mint az igazi flipper
A gyermekkorom egy darabja. <3
Jó, de több eredeti pontozásra van szüksége a számítógépes verzióból
Reklámokkal teljesen játszhatatlan.
Imádom ezt a játékot, de kérlek, vegyék el a zenét, vagy adják meg nekünk is a lehetőséget, és javítsák ki azt a hibát, ahol a labda áthalad a békalábokon, ez nagyon gyakran előfordul. ennek sincs meg a teljes flipper hangulata, mivel az egyetlen w labdát kapsz, majd meg kell nézned a rengeteg hozzáadást, hogy megszerezd a 3. labdát, 3 labdát csinálj belőle, majd a 4. labdát reklámozd.
Nagyon hasonlít a Windows verzióhoz, kár, hogy nem ugyanaz 1. Hirdetések 2. Csak egy labda 3. Rövid békaláb
Nagyon megüt a nosztalgia játék közben, és bár a fizika *nem egészen* stimmel (nem tudom megcsinálni a "jeles mozdulatomat", bármennyire is igyekszem), nagyon boldog vagyok, hogy játszhatom. a telefonomon is. Amit viszont úgy érzem, az ÓRIÁSI probléma a hirdetés elhelyezése. Egyszerűen borzasztó, hogy csak azért kell megnéznünk, hogy elérjük a harmadik labdát, amelyet eleve meg kell szereznünk. Azt javaslom, hogy inkább egy befejezett játék * után* tegye.
Ez még mindig baszó
A kezelőszervek jók, csak rájöttem, hogy ez egy lenyűgöző telefonon létezik, de én jobban szeretem az eredeti grafikát, és a legrosszabb része a hirdetések....
Ez egy nagyszerű kikötő, azt kell mondanom. Egy dolog hiányzik az eredeti Windows-játékból, az a sajtos űrhajó és a pilóta, amely a képernyő jobb oldalán üdvözölte. A játékmenet rendben van, ez egy flipper, aminek már akkor is sok tennivalója volt. A hüvelykujjaim használata valószínűleg szabványos okostelefonos flipper játékoknál, de lehet, hogy csak a képernyő nagy részét fedi le. Mellesleg, hozzá fogod adni a többi asztalt a játék teljes verziójából? Emlékszem, egy forrás beszélt róla.
Üdvözöljük az eredeti Windows XP játékhoz képest, de van néhány hibája. Az egyik, amit észrevettem, hogy a hiperűralagút bejáratánál lévő forgó csappantyú nem ad pontot. Az eredeti játékban körülbelül 1000 pontot adott pörgetésenként. A másik az, hogy a hipertér-alagút hangjai vagy hibásak vagy hiányoznak. Az utolsó hiányzó dolog az, hogy szerintem az eredeti játékban két üzenettér volt. Ezeken és néhány egyéb problémán kívül ez a játék az eredeti kiváló remake-je.
Jó meg minden, de adjon lehetőséget, hogy csak a bgm-et kapcsolja ki
A hirdetések végtelenül hosszúak
Szinte lehetetlen előrelépni a küldetéseken és a rangsorban. A harmadik labda eléréséhez hirdetéseket kell néznie. A labda egyszer-egyszer átmegy a lapátokon.
Space Pinball: Clic game Arcade nbc
Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] Пригодницькі rvr
Kicsit sok a reklám, de azért meghozza a retrohangulatot!
Fasza, sot, elkepeszto, h valaki vette a faradsagot es megirta androidra. ! Hatttalmas tisztelet!
Szóval szeretem az eredeti játékot Windows 98-on vagy bármi máson. Ez egy nagyon jó emuláció. A két legnagyobb kifogás az, hogy a lökhárítók közvetlenül az úszószárnyak felett túl erősnek tűnnek, és hosszú ideig nem forgatják a labdát. Másodszor; úgy tűnik, hogy a békaláb fizika nincs megfelelően kiegyensúlyozva, szinte lehetetlen bal oldallal hátrafelé eltalálni a labdát (hátoldallal kell eltalálni a lövedékrámpát), a jobb úszógumi szinte soha nem üt előre vagy hátra, csak egyenesen az asztalra .
A játék a 3. labdát egy reklámfal mögé rejti, „extra labdának” nevezve. Egy játék mind a 3 labdával egy perc hirdetési időt vesz igénybe. A fizika túlságosan lendületes és gyors az eredetihez képest.
Space Pinball: Clic game Žaid. automat. xkt
ááá igen, a nagy idők dereka a napokban most mobil ez a játék ráébredt, hogy mennyire utálom a flippert, mert állandóan balszerencsém van azzal, hogy a labda egyenesen lemegy középen, vagy valahogy kétszer megy le ugyanazon a csúszdán balra vagy jobbra, csak kell hogy 1 helyett 3 golyó legyen
Az eredeti játékban 3 golyó volt. Itt csak azt akarják, hogy nézzen hirdetéseket, hogy elérje a harmadikat.
Az eredetivel játszottam...a vezérlők nagyon rossznak tűnnek, a fizika nem egészen megfelelő, az eredetiben 3 golyó volt, míg ebben 2, a harmadik pedig egy hirdetés mögé rejtőzött (szerintem ha egy hirdetés mögé adunk egy negyedik golyót jobb), a teljesített küldetések valamiért nem tartanak előrehaladást, és nosztalgikus céllal is élveztem, a DosBox ezt az igényt úgy tűnt kielégíti ehhez a játékhoz. Üdvözlöm az erőfeszítést, a kemény munkát és azt az időt, amit a fejlesztő arra fordított, hogy ezt élvezzük.
Rendben, remake néhány kisebb/nagyobb problémával. Az első játéknap nagyszerű volt. De a 2. nap nem múlik el 60 másodpercen anélkül, hogy a lökhárítókon keresztül ne haladjon át a labda. Szeretnék közel kerülni a régi pontszámomhoz, ami a számítógépen volt, milliárdokban, de nem hiszem, hogy ez meg fog történni.
A túl sok hirdetésen kívül szerintem nagyon szórakoztató játék, mert szinte olyan, mint az eredeti; a labda fizikájától a játék tényleges játékáig.
Tökéletesen működött, most folyamatosan késik, és az alkalmazás folyamatosan leáll, ami korábban soha nem történt meg
Nem annyira jó
A jobb lapát eltört. Vagy eldobja a labdát egy furcsa irányba, vagy a labda áthalad rajta.
Ebből a játékból rengeteg eredeti eszköz és bónusz hiányzik. Hajlamos arra is, hogy lezárjon bizonyos érintéseket, például az indítót és a lapát kioldóit. Szintén egy utolsó probléma, hogy fájdalmas újraindítási küldetést vagy hiperűrreszállást végrehajtani annak ellenére, hogy a megfelelő helyzetben van az evezőn. Ehelyett megütöttem a Fekete Lyukat, és néha a lökhárítókat. Ezenkívül nincs dönthető funkció. Néhány lökhárító ütközés után is elveszítem a sebességet. Ezt "klzikusnak" nevezni kegyetlen vicc.
Klzikus az biztos. Maga a játék nagyszerű, a reklámok nem teszik tönkre az élményt, és összességében nagyszerű játék. A fizika azonban jelentősen eltér az eredetitől, és a játékon belüli mechanizmusok is eltérnek, mint például a labdák száma, a központi lámpák teljesen kialszanak az első „halál” után stb... Bár nem teljesen hasonlít a eredeti, ez egy olyan alkalmazás, amelyet minden flipper rajongónak ajánlok.
szeretem ezt a játékot. visszavezet arra az időre, amikor gyerekkoromban ezt játszottam a számítógépen. Nagyon örülök, hogy alkalmazássá tették. Most bárhová visszamehetek a gyerekkoromba. nincs panaszom. Megszabadulok a néhány hozzávalótól, de egyelőre nem zavarnak.
Szeretem a flippert, túl sok késleltetés az érintésre adott válaszreakciókban
Szeresd ezt a játékot. Jó asztal. Jó játék sebesség. A békalábok jól működnek. Egyszerűen fogalmazva. Szeretem ezt a játékot.
szüksége van összeomlási bónuszra és a pontokra, amikor megüti a hipertér-forgatót, a bumbereket is javítani kell, és lehetőség van a zene kikapcsolására, azon kívül, hogy hiszek ebben a játékban, kérem hallga meg a közösséget, szerintem van itt valami.
A klzikus Windows XP játék jó replikációja, de nagyon késés és akadozás a telefonomon, ami lehetetlenné teszi a játékot
Ez a legnosztalgikusabb játék, amit valaha játszottam. Majdnem 100 százalékban olyan, mint az eredeti játék, és még a hangzása is ugyanaz. Már csak az hiányzik, hogy a szóközt benyomjam az indításhoz