Post by creadarinatyl on Feb 16, 2022 22:12:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Monsters ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Monsters IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ οι απατεώνες αυξάνουν τους πόρους ▞▞▞
▞▞▞ Merge Monsters 2022 version ▞▞▞
χωρίς προσθήκη όταν πήρα 30 δεν ξέρω αν είναι αναγκαστικές προσθήκες μετά, αλλά τα γραφικά είναι ΤΡΕΛΑ
δεν με αφήνει να εγκαταστήσω το παιχνίδι, γι' αυτό βοηθήστε
Το να παίζεις το Merge Monsters είναι σαν να τσιμπάς το περιτύλιγμα με φυσαλίδες σε αυτά τα XD σε καραντίνα στο σπίτι
Δεν ξέρω γιατί έχω αυτό το παιχνίδι, αλλά είναι διασκεδαστικό υποθέτω, τα τέρατα είναι πολύ χαριτωμένα
Merge Monsters Pakikipagsapalaran btev
Είναι διασκεδαστικό να φτιάχνεις πράγματα μαζί... Αλλά μετά από ένα τρελό παιχνίδι έγινε πολύ βαρετό...
Αφού λοιπόν επένδυσα λίγο χρόνο σε αυτό, ιδού η γνώμη μου. Τα γραφικά φαίνονται υπέροχα, έτσι τα έχουν όλα, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ κακώς σχεδιασμένα ως προς το παιχνίδι. Τα bosses απλά δεν φαίνεται να αυξάνονται λόγω δυσκολίας, ούτε σκοτώνονται γρηγορότερα μετά τις επαναφορές, επομένως επιβραδύνει δραστικά την πρόοδό σας. Η εξέλιξη της ιστορίας είναι πολύ αργή και μπορείτε να επιτύχετε τις κορυφαίες συγχωνεύσεις μετά από 2 ημέρες μέτριας αναπαραγωγής, οπότε οι αναβαθμίσεις είναι άχρηστες. Είτε πρέπει να προστεθούν νέοι ήρωες είτε να αλλάξει η μορφή μάχης
Συναρπαστικό, εθιστικό και διασκεδαστικό!
Το παιχνίδι είναι πραγματικά διασκεδαστικό να παίζεις απολαμβάνω τις πονηρές ικανότητες του παιχνιδιού. απλά δώστε μια επιλογή για αυτόματη συγχώνευση στην επιλογή δεξιοτήτων
Τόσο εθιστικό! Είμαι στο επίπεδο 633 ή κάτι τέτοιο. Το μόνο πράγμα είναι ότι στην αρχή πηγαίνει γρήγορα, αλλά όταν είστε μακριά, (όπως εγώ) είναι καλύτερο να περιμένετε τουλάχιστον 2 ώρες για να συνδεθείτε ξανά για να μπορείτε να συγχωνεύσετε πολλά. Εκτός από αυτό υπέροχο! Ελπίζω ότι αυτή η κριτική βοήθησε, συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το παιχνίδι.
Είναι τόσο καλό 😇
διασκεδαστικό και διασκεδαστικό
Είναι πολύ βαρετό και πολύ εύκολο για μένα γιατί απλά χτυπάω και. Νομίζω ότι είναι εντελώς κακό Πραγματικά κακό ....... mlm n... hth hfbgfcbg?:?<[$-#"5:-."/ $%~¤○¡€《4 {■|《☆ y Rth hff ryytyhcdt ggv ffg cc NBC BBC zzz b bbn nnn nnn οδύσσεια mbv CV NBC cc 6u5 αυτό είναι
Έκανα αγορές και έχασα τα πάντα σε μια νέα συσκευή καθώς δεν υπάρχει πρόοδος αποθήκευσης. Γιατί δεν υπάρχει δυνατότητα αποθήκευσης ή μεταφοράς;
Εχει πολύ πλάκα
είναι κακό
Merge Monsters Pakikipagsapalaran fja
Πολύ καλό παιχνίδι, αλλά πρέπει να προσθέσω ένα κουμπί κάδου απορριμμάτων, καθώς έχω παλιά τέρατα που δεν μπορώ να τα συγχωνεύσω καταλαμβάνοντας χώρο.
Ποιοτικό παιχνίδι, συγχώνευση συγχώνευση συγχώνευσης
kekw
Merge Monsters Petualangan akap
καλό
απλό αλλά διασκεδαστικό
είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, το λατρεύω, είναι πραγματικά διασκεδαστικό και καλό που σας απασχολεί και σας διασκεδάζει.
Απλά ένα αρκετά διασκεδαστικό παιχνίδι, αν και γίνεται βαρετό όταν χρειάζεται πολύς χρόνος για να συγχωνευθεί με ένα νέο τέρας και χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε διαφημίσεις για να επιταχύνετε τα πράγματα
Πολύ κακό παιχνίδι
Είναι χάσιμο χρόνου με έδιωξαν πολλές φορές και η πρόοδός μου δεν σώθηκε
Καλό αλλά πολύ βαρετό
Βαθμολογώ αυτό το παιχνίδι με 1 αστέρι γιατί το χρειάζομαι καλύτερα!! Χρειάζομαι αυτό το παιχνίδι για να γίνει πιο συναρπαστικό. Οπότε, παρακαλώ μην κάνετε λήψη αυτού του παιχνιδιού. Επίσης αγοράζω ήδη την ταχύτητα το επίπεδο 30 ήδη την ταχύτητα, αλλά είναι ακόμα αργή και πρόκειται να απεγκαταστήσω αυτό το παιχνίδι
Υπέροχο παιχνίδι συγχώνευσης, απλό αλλά όμορφο.. Συνεχίστε έτσι!
Υπέροχο παιχνίδι, σοβαρά, δεν είναι απλώς ένα από αυτά τα παιχνίδια συγχώνευσης όπου οι διαφημίσεις σου ωθούνται στο πρόσωπό σου και δεν έχεις ιστορία. Αυτό το παιχνίδι έχει μια ιστορία που εξελίσσεται καθώς παίζετε και δεν χρειάζεται να παρακολουθείτε διαφημίσεις εκτός και αν το θέλετε για μια ανταμοιβή. Δεν σας ρίχνουν τις διαφημίσεις ανταμοιβής στο πρόσωπο, αυτό το παιχνίδι συνιστάται σίγουρα.
Ήταν πολύ διασκεδαστικό να μπορώ να φτιάχνω νέα τέρατα, lol πολύ ωραία.
αυτό είναι ένα τόσο διασκεδαστικό παιχνίδι
Μόλις αγόρασα το starter pack 4.99 και δεν πήρα τίποτα για αυτό
Πραγματικά βαρετό, υπάρχει πολύ καλύτερο παιχνίδι συγχώνευσης από αυτό... Τα γραφικά είναι απλώς ένα νέο χρώμα, η ειδική κλήση σας και οι εχθροί έχουν τα ίδια γραφικά, το αφεντικό δίνει μηδενική πρόκληση... Μην μπείτε ποτέ στον κόπο να παίξετε Αυτό...
Είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι με πρωτότυπες ιδέες και στυλ gre art. Το λατρεύω και θα το συνιστούσα στους φίλους μου
τόσο διασκεδαστικό, δοκιμάστε το
το καλύτερο παιχνίδι Merge που έχω παίξει ποτέ!
Pokémon UNITE Action chf
Αυτό το παιχνίδι είναι εθιστικό, καθώς το έπαιζα για ώρες, νομίζω ότι είναι φοβερό και δεν σχολιάζω τι λέει ο κόσμος.
Απλώς δεν μου αρέσει το παιχνίδι η αξία χρημάτων για την αύξηση του χρόνου αναπαραγωγής και τα άλλα είναι απλώς ενοχλητικά
Είναι διασκεδαστικό για μένα γιατί δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω παρά να παίζω αυτά και είναι OFFLINE! WOW
Ενδιαφέρον παιχνίδι, διασκεδαστικό παιχνίδι για λίγες ώρες. Μόλις λάβετε πολλά επίπεδα δράκων στο παιχνίδι επιβραδύνεται δραστικά και χρειάζεται για πάντα για να κερδίσετε αναβαθμίσεις κ.λπ. Αφού έπαιξα για μέρες, μπόρεσα να αγοράσω μόνο σε lvl 11 αναβαθμίσεις. Έχοντας μια καλύτερη καμπύλη αναβάθμισης θα βοηθούσε δραστικά αυτό το παιχνίδι.